Vaststelling TVL Q2 2021 start eind november

Op 29 november begint de vaststelling van TVL (Tegemoetkoming Vaste Lasten) Q2 2021. Dan worden 63.000 ondernemers gevraagd om een vaststellingsverzoek in te dienen. Is uw aanvraag al toegekend? Dan krijgt u een e-mail met verzoek om de werkelijke omzet door te geven.

Geef uw werkelijke omzet voor 11 januari 2022 door

Het doorgeven van uw werkelijke omzet dient voor 11 januari 2022 te gebeuren. In de meeste gevallen is het formulier al ingevuld aan de hand van informatie van de Belastingdienst. In dat geval hoeft u alleen nog akkoord te geven. Soms is het formulier nog niet volledig ingevuld en moet u zelf nog gegevens invullen of wijzigen.

Hoogte van de subsidie

Na het doorgeven van uw werkelijke omzet krijgt u zo snel mogelijk bericht over het definitieve bedrag waar u recht op heeft. Is het omzetverlies gelijk aan de schatting in de aanvraag? Dan ontvangt u de laatste 20% van het eerder voorlopig aangegeven bedrag. Is het verlies hoger, dan gaat de subsidie omhoog. Bij een lager verlies krijgt u minder dan 20% of moet u een deel van het voorschot terugbetalen. Meer informatie vindt u op de website van het website van het RVO.

Meer weten?

Neem dan gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-0471099. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@sal4you.nl. We helpen u graag op weg.