Salarisadministratie

Waarom kiezen voor de diensten van Sal4You?

Goedkoopste

Eenvoudig geregeld

Heldere rapportage

Kennismaken?

Neem contact op

“Sal4You voldoet volledig aan onze verwachtingen en dus zijn wij meer dan tevreden!”

Zorgboerderij Donia State Wester

Altijd verzekerd van een correcte loonstrook

Heeft u een eigen onderneming? Dan krijgt u te maken met salarisadministratie. Kort door de bocht is dit niets anders dan het betalen van uw personeel en het inhouden van de juiste bedragen aan loonheffing. Helaas is dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Gevolg hiervan is dat de meeste bedrijven flink wat tijd kwijt zijn aan de salarisadministratie. Kost dit proces u meer tijd dan u lief is? Dan kunt u dit proces uitbesteden. U hoeft er in dat geval zelf niet meer naar om te kijken. Sal4You neemt graag de zorg van een volledige en tijdige salarisadministratie van uw bedrijf uit handen.

Als u veel personeel in dienst heeft, kan het gebeuren dat er zo nu en dan een foutje in de salarisadministratie sluipt. Gevolg hiervan is dat één of meerdere personeelsleden een foutieve loonstrook ontvangen. Omdat de loonstroken aangepast moeten worden, bent u alleen nog maar meer tijd kwijt aan de salarisadministratie.

Besteedt u dit proces uit aan Sal4You? Dan hoeft u niet langer bang te zijn voor foutieve loonstroken. Wij maken namelijk gebruik van een efficiënte tool, waardoor uw werknemers iedere maand een correcte loonstrook ontvangen. Dit is niet alleen prettig voor u, maar ook voor uw personeel. Zij hoeven immers geen tijd te stoppen  in het iedere maand controleren van hun hun loonstrook.

Onze collega’s


Chantal Maassen – de Hoop
salarisadministrateur


Stefan Brisko
salarisadministrateur

Eén tool voor uw complete salarisadministratie

Kiest u voor Sal4You om de administratie aangaande de salarissen binnen uw bedrijf te verwerken? Dan gebeurt dit voortaan met behulp van een tool. Deze tool brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Allereerst besteedt u veel minder tijd aan de salarisadministratie van uw onderneming. Onze tool helpt u namelijk om alles omtrent het salaris makkelijk en snel te regelen. U bespaart overigens niet alleen tijd, maar ook geld.

Sommige ondernemers geven de touwtjes niet graag uit handen. Geldt dit ook voor u? Dan ziet u het mogelijk niet zitten om de salarisadministratie van uw bedrijf uit te besteden. Bij Sal4You zijn wij ons hier bewust van. Daarom houdt u bij ons altijd persoonlijke controle op de administratie van de salarissen. Bovendien krijgt u van ons heldere rapportages. Hierdoor houdt u altijd zicht op de gang van zaken aangaande de salarissen binnen uw onderneming.

Korte lijnen en persoonlijk contact

U zult hoogstwaarschijnlijk een enorme hekel hebben aan de lange wachttijden en onpersoonlijke bureaucratische aanpak van veel bedrijven. Sal4you staat voor flexibiliteit, goede bereikbaarheid en persoonlijke aandacht. Bij ons bent u geen anoniem nummer maar een relatie die wij kennen. Voor kleine of rote vragen zijn wij snel bereikbaar.

Altijd en overal inzichtelijk

Doet u uw salarisadministratie momenteel nog zelf? Dan staan alle gegevens mogelijk op uw computer. U kunt er zo weliswaar makkelijk bij, maar deze manier kan op den duur voor problemen zorgen. Zo bent u de volledige administratie kwijt als uw computer crasht. Als u overstapt naar Sal4You hoeft u zich hier niet langer zorgen over te maken.

Bij ons staan al uw gegevens en mutatieformulieren namelijk in een elektronisch dossier. Dit geldt niet alleen voor de loonstroken, maar ook voor journaalposten, betaallijsten en aangifte loonheffing. Alles wordt bovendien opgeslagen in de cloud. Hierdoor blijft uw salarisadministratie niet alleen behouden, maar is het ook altijd en overal inzichtelijk.

Als specialist zijn wij de voor u veranderende wet-en regelgeving voor

De regels rondom salarissen zijn in Nederland relatief complex. Sal4you kent de regels als specialist en kan van daaruit zorgdragen voor correcte loonstroken en zo noodzakelijke correcties achteraf vermijden. Als specialist houden wij eventuele regelgeving nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat we tijdig hierover met u communiceren en verwerken in de salarisadministratie.

Weet u wat uw huidige salarisadministratie kost?

Waarschijnlijk zijn de kosten niet geheel bij u bekend. Wij merken dat veel organisaties dit niet weten totdat wij hen die vraag stellen. Rekent u eens uit wat de salarisstroken iedere maand kosten en tel hier de uren bij op die er binnen uw organisatie aan de salarisadministratie besteed worden. De kans is groot dat wij u een kwalitatief beter en prijsvriendelijker alternatief kunnen bieden!

Een afspraak maken?

Wij komen graag in contact met u, uiteraard geheel vrijblijvend.

Neem contact op