Besparen op uw salarisadministratie?

Het uitvoeren van salarisadministratie is voor ondernemers vaak een tijdrovende klus. Dit onderdeel van de administratie is echter wel een hele belangrijke. Als werkgever wilt u uiteraard voorzien zijn van goede en complete loonstroken voor uw werknemers. Als u als ondernemer hierin niet de service naar uw werknemers kan bieden die u wenst, is het uitbesteden van uw salarisadministratie zeker een overweging waard!

Tijd- en kostenbesparing

Veel bedrijven besteden hun salarisadministratie uit. De voornaamste redenen hiervoor zijn dat het tijd en kosten bespaard. Naast dat het een aantal besparingen oplevert ontbreekt ook vaak de volledige kennis op het gebied van wetgevingen die constant veranderen. Voor ondernemers is het vaak een lastige zaak om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

 

5 eenvoudige stappen

Wanneer u uw salarisadministratie uitbesteedt aan Sal4You verzekeren wij u eenvoud en gemak. Zonder overstap- of opstartkosten kunt u bij ons terecht. In eenvoudige stappen zorgen wij ervoor dat uw werknemers aan het eind van elke maand beschikking hebben op een complete loonstrook.

Onze stappen:

  1. U levert uw mutaties aan, dit kan op elk moment.
  2. Onze medewerkers controleren altijd uw gegevens handmatig.
  3. Uw personeel ontvangt de loonstrook online.
  4. Wij kunnen uw belastingaangifte ook verzorgen evenals aangiftes bij pensioenfondsen etc.
  5. U ontvangt van ons heldere rapportages en overzichten.

Overstappen naar Sal4You?

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Sal4You? Wij komen graag in contact met u! U kunt ons bereiken via telefoonnummer 085-0471099 of mailadres info@sal4you.nl.