Door middel van dit blog laten we u graag kennismaken met Sal4You. Sal4You is een efficiënte tool waarmee wij uw gehele salarisverwerking uit handen nemen. Voor zowel zelfstandig ondernemers als administratiekantoren is dit een interessante optie om salarisadministratie uit te besteden. In dit blog zetten we de belangrijkste voordelen van Sal4You op een rijtje.

Zelfstandig ondernemer

Bent u een zelfstandig ondernemer met personeel? Dan is Sal4You uitermate geschikt om uw salarisadministratie mee uit te voeren. Als u kiest voor Sal4You dan nemen wij uw gehele salarisverwerking, tegen een lage vaste prijs per loonstrook, uit handen. U kunt op elk gewenst moment uw mutaties aan ons doorgeven en wij controleren alle gegevens voor u. Hierdoor zorgen wij ervoor dat alle mutaties correct doorgevoerd worden. Wij zorgen ervoor dat uw personeel de loonstroken online ontvangt en u ontvangt heldere rapportages van de doorgevoerde loonstroken.

Wilt u weten wat u bespaart wanneer u overstapt naar Sal4You? Vul dan hier onze bespaartool in!

Administratiekantoren

Bent u eigenaar of onderdeel van een administratiekantoor? Ook dan is Sal4You een interessante tool om aan uw klanten aan te bieden. Sal4You is een White Label oplossing met een persoonlijke aanpak. Door het aanbieden van Sal4You aan uw klanten kunt u uw klanten optimaal bedienen en tevens ontvangt u een marge per loonstrook. Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Persoonlijke controle
  • Gekwalificeerd personeel
  • Heldere rapportages
  • Advies verkoopprijs: €9,50
  • White Label

Bent u naar aanleiding van dit blog geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0471099 of u kunt mailen naar info@sal4you.nl. We maken graag een afspraak met u om de talloze mogelijkheden te bespreken.