Regelmatig ontvangen wij positieve woorden van onze klanten. Deze keer delen we de ervaringen van Zorgboerderij Donia State Wester!

“Wij zijn uitermate tevreden over Sal4You en daarom delen wij graag onze ervaringen met jullie!

Begin 2018 zijn wij gestopt met het verlonen van onze medewerkers via payrolling. Daarmee zijn we gestopt omdat payrolling niet alleen een hele dure wijze van verloning is, maar voor ons gevoel was het payroll bedrijf ook een fysieke barrière tussen ons en onze medewerkers. Dat voelde niet prettig; voor ons niet, maar ook niet voor onze medewerkers. Daarom hebben we er voor gekozen om onze medewerkers zelf in dienst te nemen.

Na met diverse bedrijven te hebben gesproken over hun mogelijkheden om de salarisadministratie voor ons uit te voeren, hebben wij besloten om daarvoor te gaan samenwerken met Sal4You. Zij gaven zonder omwegen duidelijk antwoord op onze vragen, we kregen een goed inzicht in wat we konden verwachten, ze waren direct prettig in de omgang en waren nog niet duur ook.

Nu Sal4You een jaar voor ons werkt kunnen we niet anders concluderen dan dat ze volledig aan onze verwachtingen voldoen en nog meer ook; ze geven tips over arbeidscontracten, melden wanneer arbeidsovereenkomsten aflopen, melden direct wanneer we een foutje hebben gemaakt in onze urenopgave of in een arbeidsovereenkomst. Wanneer we wat laat zijn met het doorgeven van de uren worden de salarissen alsnog in een mum van tijd verwerkt, Patricia (onze contactpersoon bij Sal4You) en haar collega ‘s staan altijd klaar om te helpen.

Kortom, wij zijn geweldig tevreden met Sal4You!

Ben Norde
Zorgboerderij Donia State Wester”

Wij zijn erg blij met deze mooie woorden van Zorgboerderij Donia State Wester! Wilt u ook net als deze klant uw salarisadministratie onbezorgd uit handen geven aan ons? Neem dan contact met ons op, we komen graag met u in gesprek!