Als ondernemer met personeel bent u verplicht om een salarisadministratie bij te houden. De salarisadministratie of loonadministratie is niet het meest makkelijke om zelf te doen. De wet- en regelgeving verandert continu. U heeft de keuze tussen uitbesteden en zelf doen. Lees in dit blogartikel alles over de voordelen die het uitbesteden van loonadministratie voor u biedt.

Het uitbesteden van de salarisadministratie is een goede keus voor ondernemers die opzien tegen het papierwerk dat daarbij komt kijken. Wij van Sal4You zijn dé oplossing voor uw loonadministratie.

Voordelen van het uitbesteden van salarisadministratie

Uitbesteden is veiliger dan zelf doen: er hoeft in een klein team maar één iemand (langdurig) ziek te zijn, en het interne proces kan vertraging op lopen.

Het bespaart tijd:
als u met ons in zee gaat, hoeft u alleen nog urenstaten en personeelsmutaties bij te houden. Daardoor blijft er tijd over voor uw ‘belangrijkere’ zaken.

U hoeft u niet te verdiepen in de complexe materie: loonadministratie is specialistisch werk. In plaats van de telkens veranderende wetten en regels te volgen, kunt u dit nu aan ons overlaten.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten: de kosten van uitbesteden vallen in de praktijk mee. Bij ons kunt u namelijk al loonstroken laten maken vanaf 7 euro per maand per loonstrook.

Het zelf doen van de loonadministratie neemt over het algemeen meer tijd in, en die tijd kunt u niet besteden aan activiteiten die geld opleveren. Zo moet u bijvoorbeeld eerst leren werken met bepaalde computerprogramma’s. Met andere woorden; ‘uitbesteden kan wel degelijk besparend zijn’.

U wilt toch geen kostbare tijd verspillen aan een complexe loonadministratie? Kies daarom voor de specialisten van NEXT Sal4You. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bron: Ondernemenmetpersoneel.nl